Kotimainen Hyvinvoinnin Verkkokauppa!        Turvalliset joustavat maksutavat!      Nopeat toimitukset!     Toimituskulu vain 3,90e!     Yli 69e tilauksiin maksuton toimitus! 

Flunssakauden selättäjät!

Flunssakauteen parhaimpia tuotteitamme immuunipuolustuksen tukemiseen ja flunssan selättämiseen.

Nordaid D-vitamiinisuihke turvaa päivittäisen D-vitamiinin tarpeen tehokkaasti imeytymällä suoraan suun limakalvoilta - ota vastustuskykysi ja luuston tueksi. 200 päiväannosta D-vitamiinia yhdessä pullossa.


Vahvan vastustuskyvyn ylläpitoon erinomaisesti imeytyvien C-ja D-vitamiinin voimin!

Nordaid Liposomaalinen C+D-vitamiinigeeli on liposomimuotoisuutensa ansiosta elimistön erinomaisesti hyödynnettävissä. Sisältämiensä, erinomaisesti imeytyvien vitamiinien ansiosta C+D-vitamiinigeeli on voittamaton valinta vastustuskyvyn vahvistamiseen ja kylmän kauden terveyshaasteiden selättämiseen.

Nordaid-sarjan Reishi+C-vitamiinisuihke on teholtaan ylivertainen yhdistelmä reishiä eli lakkakääpää ja C-vitamiinia tyyneyden, jaksamisen ja vastustuskyvyn tueksi. Tämä suussuihke on kehitetty aivan erityisesti ihmisille, jotka haluavat tasapainottaa imuuniteettiaan sekä tukea hermostonsa hyvinvointia luonnollisesti.

Nordaid Pakuri+D-vitamiinisuihke on supertehokas yhdistelmä pakurikääpää ja D-vitamiinia vastustuskyvyn tueksi, jota kylmän kauden terveyshaasteissa toden totta tarvitaan! Hyvänmakuinen suihke imeytyy suoraan suun limakalvoilta, joten se on varsin vatsaystävällinen vaihtoehto.

Kotimainen Bioteekki NAC sisältämä kysteiini aminohappo on rakenneosa elimistön glutationi antioksidantille. Bioteekki NAC 650 mg sisältää nyt myös immuniteettia vahvistavaa seleeniä. Yhdessä hyvin imeytyvässä tabletissa on 650 mg N-asetyyli-L-kysteiinia.Laktoositon. Gluteeniton. Hiivaton.

Nuhanenä on neljän hengitysteitä avaavan kasvin ja puun hoitavan tuoksun sekoitus. Tuoksuseos sisältää eukalyptuksen, timjamin, laventelin ja männyn eteerisiä öljyjä.

Lahjakortti